Termeni si conditii generale

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Accesul si utilizarea paginii www.tratament-anxietate.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.tratament-anxietate.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

Prin termenul "utilizator" al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.tratament-anxietate.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale.

In orice alte situatii, continutul www.tratament-anxietate.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor acestui site.

Continutul paginii web www.tratament-anxietate.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii nr. 51/1995.

www.tratament-anxietate.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si a consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nici o persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

tratament-anxietate.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze tertii prin legaturile (link-urile) afisate in paginile site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in legatura cu continutul site-ului si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Home | Confidentialitate
copyright © 2020 www.tratament-anxietate.ro